Meer resultaten voor immo uit de hand te koop

 
immo uit de hand te koop
U bent niet verplicht mijn voorstel of bod te aanvaarden.
Er mag nog veel werk aan uw huis zijn en uw huis moet niet leeg zijn. U krijgt onmiddellijk een voorschot tot €25.000 of zelfs meer voor grote panden. Veel gestelde vragen. Heeft u een vraag die hier niet tussenstaat? Bel of stuur me een mail en ik antwoord zo snel mogelijk. Kunnen wij u vertrouwen? Wie bent u? Ik ben zeer betrouwbaar, u kan mijn ondernemingsnummer via google nakijken en u weet onmiddellijk wie ik ben en waar ik gevestigd ben. Groep B NV, ON BE 0441.927.644, Joremaaie 3 te 9000 Gent klik hier voor alle info over mijn bedrijf bij Companyweb. Beschikt u over genoeg kapitaal? Dat is geen enkel probleem, ik koop kleine en grote gebouwen, zelfs volledige flatgebouwen met verschillende appartementen Ik beschik over een kapitaal van 14 miljoen € en meer indien nodig voor bepaalde projecten. Is dit volledig vrijblijvend? Jazeker, mijn bezoek is volledig vrijblijvend, geen enkele verplichting. Zijn er kosten aan verbonden indien u langskomt? Geen enkele kost is hieraan verbonden, ik geef u alle informatie gratis. Zijn we verplicht uw bod/prijs te aanvaarden? U bent niet verplicht mijn voorstel of bod te aanvaarden. Wij willen nog een tijdje blijven wonen.
Home - Immo Derveaux.
0494 69 36 09 info@immoderveaux.be. Welkom bij Immo Derveaux. Snel Efficiënt ver kopen en ver huren van eigendommen. Zowel bij verkoop als verhuur dient u over een EPC energieprestatiecertificaat te beschikken.Onze EPC-deskundige Daisy maakt dit graag voor u op. Tarief woning: €225 BTW. Onze vastgoedexpert is een erkend VLABEL-schatter.: - Aangifte van nalatenschap en berekening van de erfbelasting. - Schenkingen van onroerende goederen. - Waardering bij inbreng in vennootschappen. - Bij een gerechtelijke echtscheidingsprocedure. - Opmaken van waardebepalingen/schattingen van eigendommen. Dit document is essentieel bij aanvang en einde van een huurcontract. Hierbij zal onze vastgoedexpert een schriftelijke vaststellingvan de staat van uw pand opmaken, dit aan de hand van een gedetailleerde fotoreportage.
immo schatten
Te Koop Carl Marien.
Halfopen bebouwing te koop met 3 slaapkamers, garage, zolder met mogelijkheden in Mechelen-Noord nabij Telenet. De gelijkvloerse verdieping omvat de inkomhal, ruime woonkamer met eetplaats, aanpalende veranda, keuken en berging met apart toilet. Aansluitend aan de veranda is er de garage. Via de keuken is er de.
dakwerken
immo uit de hand te koop
Woonboten te koop. Help en info. Google Play badge App Store badge. 2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over 2dehands Adevinta Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
immo tenerife te koop
Ontdek ons aanbod te koop in Antwerpen en omliggende gemeenten.
optie te koop. Instapklare nette woning met 4 slpks en tuin. Vindt u niet wat u zoekt? Laat ons weten wat u zoekt en wij zoeken voor u! Zoek voor mij. Premiezoeker van de Vlaamse overheid. Wilt u huren of verhuren, een woning bouwen of verbouwen of een woning of bouwgrond aankopen? Kijk hier welke tegemoetkomingen er voor u bestaan. Pand in de Kijker.
Immo Arnauts Te Koop.
Bij Immo Arnauts betaalt u nooit teveel. U kent immers het hoogste bod en beslist zelf of u meer biedt. Zo heeft u de zekerheid dat u een goede koop doet aan de beste prijs. In de Tiensestraat te Scherpenheuvel, vindt u deze energiezuinige woning 15 zonnepanelen met een vermogen van 4.600Wp, E-peil 40 met 5 sla.
Immo Kalmthout Te Koop in Kalmthout 2920 Immoscoop.
Woning Te Koop in Kalmthout. Putsesteenweg 2920 Kalmthout Slaapkamers: 3 Woonopp: 226 m 2 Terreinopp: 1648 m 2 Bekijk dit pand bij de makelaar. Meer info en fotos. 12d geleden toegevoegd door De Boer Partners. Woning Te Koop in Kalmthout.
Panden Te koop De Vastgoedtafel.
On aanbod te koop: Rangschik lijst op: meest recent Prijs gemeente. 249.000 3 172m 1 1. Een stadswoning met mooie leefruimtes en dus ideaal voor het grote gezin. Een half open bebouwing met veel mogelijkheden. Zowel binnen als buiten. Er is parking genoeg voor meerdere voertuigen en er is ook een garage aanwezig. Een typische indeling met een mooie inkomha. 279.000 3 235m 1 1. Dit voormalig handelspand destijds ingericht als bakkerij werd na 2006 getransformeerd tot eengezinswoning. Het betreft hier met andere woorden een woning met veel vloer opp. en dus ook veel mogelijkheden. plan onderaan op website. Wij denken aan combinatie handel/wonen of inwonende ouders/kinde. 298.000 4 169m 1 3. Modern en gezellig wonen in een nieuw woonproject voorzien van alle moderne comfort met inspraak in de afwerking binnen de afgesproken budgetten lastenboek in opmaak. Personaliseer zelf uw woning. Wij hebben alvast voorzien in onze energiezuinige woning met E-peil 26. Inkomhal, gastentoilet en tr. 498.000 2 1 3. Karaktervol en degelijke building bestaande uit 3 ruime appartementen met 2 slaapkamers en 3 ruime garages.Het gebouw is volledig onderkelderd.
BVBA Vastgoed De Cat - Te Koop.
Deze charmante op te frissen woning gelegen op de berg pal in het centrum van He. Te koop: Hoeve. Verzorgde langgevel hoeve Hemelhoeve" met weide en schuur garage op 34a25ca v. Te koop: Eengezinswoning. Volledig te renoveren open bebouwing met 2 slpks.
Makelaar van de Kempen die steeds ten dienste staat van u. Immo drie. Instagram.
Te koop / Te huur. Makelaar van de Kempen die steeds ten dienste staat van u. Immo Drie is een vastgoedkantoor met twee kantoren in Arendonk en Retie. Het voltallige Immo Drie team is afkomstig uit de regio, waardoor de plaatselijke markt ons zeer bekend is.
Biddit.
Te koop in en rondom Blankenberge Immo Marina Blankenberge.
Immo Marina Blankenberge. Immo Marina Blankenberge. Franchommelaan 82-86 8370 Blankenberge. T: 32050/41 96 86 E: verkoop@immomarina.be. Menu Immo Marina Blankenberge. Houd mij op de hoogte. Te koop in en rondom Blankenberge. Bij ons koopt u uw droomwoning! Het Immo Marina verkoopsteam staat al meer dan 30 jaar garant voor kwaliteitsvolle service met de glimlach.

Contacteer ons

immo uit de hand te koop
belgië
huis prijzen
energieleverancier
huis laten bouwen kosten
eigen huis laten bouwen kosten
zelf huis bouwen prefab
zelf bouwen huis