Bespaar op kosten én gedoe met de tankpas van MKB Brandstof!

Een tankpas is een handig hulpmiddel voor ondernemers die veel onderweg zijn. Het biedt niet alleen gemak, maar ook financiële voordelen. Maar wat zijn nu eigenlijk de kosten van een tankpas en wat krijg je daarvoor terug? In dit artikel zetten we het voor je op een rijtje.

Allereerst is het goed om te weten dat de kosten van een tankpas afhankelijk zijn van de aanbieder en het type pas dat je kiest. Bij MKB Brandstof kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende pakketten, variërend in prijs van €7,50 tot €15 per maand.

Wat krijg je daarvoor terug? Ten eerste betaal je bij MKB Brandstof geen transactiekosten voor het tanken. Dat kan flink schelen als je veel onderweg bent en regelmatig moet tanken. Daarnaast ontvang je maandelijks een overzichtelijke factuur met alle transacties op één rij, waardoor je makkelijk inzicht hebt in de brandstofkosten van jouw bedrijf.

Maar er zijn nog meer voordelen aan een tankpas. Zo hoef je nooit meer bonnetjes te bewaren en te declareren, wat weer scheelt in administratieve rompslomp. Ook kun je met sommige tankpassen niet alleen brandstof afrekenen, maar ook andere zakelijke uitgaven doen, zoals parkeren of het betalen van tol.

Al met al kan een tankpas dus flink wat gemak opleveren én kosten besparen. Maar let wel op: als ondernemer ben je verplicht om btw af te dragen over de brandstofkosten die via de tankpas worden betaald. Dit kun je echter weer terugvragen bij de Belastingdienst.

Kortom: de kosten van een tankpas verschillen per aanbieder en type pas, maar kunnen zichzelf snel terugverdienen door besparingen op transactiekosten en administratieve lasten. Bij MKB Brandstof kun je bovendien rekenen op handige extra’s zoals maandelijkse facturatie en geen gedoe met bonnetjes.

Wil jij ook profiteren van de voordelen van een tankpas en kosten besparen op brandstof en administratie? Kies dan voor de tankpassen van MKB Brandstof. Bekijk onze pakketten en ontdek welke het beste bij jouw bedrijf past. Bespaar tijd en geld met een tankpas van MKB Brandstof!