Meer resultaten voor huurwoning

 
huurwoning
Sociale huurwoning Gemeente Maassluis.
Bestuur en Organisatie. College van B en W. Verkiezingen / Referenda. Regelgeving en bekendmakingen. Werken bij Maassluis. Iets te melden! Producten en Diensten. WOZ / Belastingen. Over digitaal aanvragen. Home Digitaal Loket Producten en Diensten Sociale huurwoning. Zoeken naar: zoek.
Huurwoning na samenwonen: wie houdt het huis? Het Juridisch Loket.
Kooprecht voor huurders van een sociale huurwoning Gemeente Bertem.
Om de sociale woning die u huurt te kunnen kopen, moet aan een aantal voorwaarden voldaan zijn, zoals.: De woning moet minstens 15 jaar ter beschikking gesteld zijn als sociale huurwoning. De koper moet minstens 5 jaar ononderbroken in de huurwoning gewoond hebben.
Huurwoningen en huurhuizen op Huurwoningen - Bekijk ons laatste huurwoning aanbod.
In woonwijk 834. Huren Den Haag. Huren Den Bosch. Bekijk alle steden. Appartement te huur gezocht 18-12-2021 - Ik ben met spoed op zoek naar een appartement.Mijn naam is Roxane Maduro en ik heb een mooie uitdaging gekregen om volgend jaar als leerkracht te wer.
Huurwoning is uitgebrand. Voor wie is de rekening? Verzekeren Moneytalk.
Voordelen voor abonnees. Huurwoning is uitgebrand. Voor wie is de rekening? 10/02/15 om 1117.: Bijgewerkt om 1127.: Als in een huurhuis brand uitbreekt waardoor de woning vernield wordt, rijst de vraag wie daarvoor uiteindelijk opdraait. Is dat de huurder of de verhuurder?
Kopen van een huurwoning De Volkswoningen.
Home Ik wil kopen Kopen van een huurwoning. Kopen van een huurwoning. Als u aan bepaalde voorwaarden voldoet, dan heeft u het recht om uw huurwoning aan te kopen. Opgelet: u kunt dit recht maar uitoefenen tot 31 december 2021.
Zijn rookmelders verplicht in een huurwoning?
Zoeken op Immovlan code. Zoek een professional. Plaats een zoekertje. Advies Zijn rookmelders verplicht in een huurwoning? Zijn rookmelders verplicht in een huurwoning? Je verhuurt of huurt een huis of appartement. Moeten er dan in de woning rookmelders geïnstalleerd worden?
Is jouw huurwoning klaar voor 2020? Immo Lissens.
Lage ramen op de verdiepingen moesten al vanaf 1 januari 2013 een voldoende hoge en stevige borstwering hebben.Let op! Dat geldt uiteraard voor appartementen op het eerste verdiep en hoger, maar ook voor lage ramen op de verdieping van een rijwoning. U riskeert niet enkel een slecht rapport. Ontbreken in uw huurwoning bv.
Hoe komt u aan een huurwoning? BrabantWonen.nl.
Hoe komt u aan een huurwoning? Bent u op zoek naar een huurwoning in Oss, s-Hertogenbosch of in het gebied eromheen? Bezoek dan de website van WoonService Regionaal. Bent u op zoek naar een huurwoning in Oss, s-Hertogenbosch of in het gebied eromheen?
Ongeschiktverklaring huurwoning Gemeente Alken.
Het gemeentebestuur brengt de afdeling huisvesting van het Vlaams gewest op de hoogte. Een inspecteur van deze dienst onderzoekt de kwaliteit van de huurwoning en maakt hiervan een verslag op. Dit onderzoek is volledig gratis. Wat zijn de gevolgen van dergelijk onderzoek?
Het houden van een huisdier in een huurwoning vanaf nu toegelaten. Gevaco Advocaten advocatenkantoor te Beringen, Limburg.
Het houden van een huisdier in een huurwoning vanaf nu toegelaten. Het houden van een huisdier in een huurwoning vanaf nu toegelaten. Huur en onroerend goed. Charlotte Van Thienen 29 augustus 2018. Voortaan zullen huurders die een huisdier hebben enkel nog in uitzonderlijke gevallen geweerd mogen worden uit hun huurwoning. Dit wordt alleszins de nieuwe norm in de standaardcontracten voor een huurwoning. Minister van Dierenwelzijn Ben Weyts N-VA heeft hierover een akkoord bereikt met de Verenigde Eigenaars, de organisatie die de belangen van verhuurders behartigt en standaardhuurcontracten aanbiedt. De meeste standaard-huurcontracten bevatten momenteel nog een clausule die bepaalt dat huurders geen dieren mogen houden, tenzij na schriftelijke toestemming van de verhuurder. Bovendien kan de verhuurder die toestemming altijd weer intrekken. De clausule leidde de afgelopen jaren tot enkele rechtsgedingen, aangespannen door huurders die uit hun woning werden gezet omdat ze huisdieren hielden.

Contacteer ons

huurwoning
badkamer
huurwoningen
spouwmuurisolatie
zonne
subsidie
gezocht
west
tuinonderhoud