Resultaten voor woningen

 
woningen
Welke woningen verhuurt WoninGent? WoninGent.
Welke woningen verhuurt WoninGent? Welke woningen verhuurt WoninGent? Onze sociale woningen. Wij verhuren sociale woningen in Gent, Gentbrugge, Ledeberg en Sint-Amandsberg. Wij verhuren appartementen en huizen. Bekijk onze sociale woningen. Wij verhuren een aantal sociale assistentiewoningen. Dit zijn woningen voor ouderen die zelfstandig willen wonen, maar af en toe zorg nodig hebben.
Lijst van 312 sleutel op de deur modelwoningen met plan Woningen Compere.
Met de online sleutel-op-de-deur woningcatalogus hieronder, kunt u plannen, constructies, materialen en oppervlaktes vergelijken om een nauwkeurige schatting te krijgen van hoeveel een sleutel-op-de-deur woning kost. De prijzen van sleutel-op-de-deur woningen variëren van minder dan 100 000€ tot meer dan 500 000€, met allerlei opties en de mogelijkheid om de modellen aan te passen indien u wenst te vertrekken van een reeds bestaand grondplan.
Een sociale woning huren in Vlaanderen Vlaanderen.be.
Op de website van Wonen-Vlaanderen vindt u antwoorden op een aantal vragen over de invloed van de coronamaatregelen op de verhuring van private en sociale woningen opent in nieuw venster in het Vlaamse Gewest. Sociale Huisvestingsmaatschappijen SHM. Sandra Van Watermeulen.
Sociale huisvesting stad Vilvoorde.
Ze realiseren de bouw van sociale huur en koopwoningen en bemiddelen in het toestaan van de Vlaamse Woonlening. Sociale verhuurkantoren SVK's' huren woningen op de private markt om onder te verhuren aan mensen met een laag inkomen. Het Sociaal Huis van Vilvoorde heeft met het sociaal verhuurkantoor West-Brabant Webra een samenwerkingsovereenkomst afgesloten.
Sociale woningen Gemeente Aalter.
Tot slot bepalen ook de eigen woonwensen of al dan niet snel een sociale woning kan worden gevonden. Minder bekend en talrijk zijn de woningen van de sociale verhuurkantoren, kortweg SVK's. De sociale verhuurkantoren huren woningen en appartementen op de private huurmarkt, om die dan door te verhuren aan woningzoekenden die op de gewone huurmarkt weinig kans maken.
Home Karamel Woningen.
Of ben je wat ouder en vraagt je huis en tuin meer tijd dan je lief is? Karamel is op jouw maat gebouwd! Kies uit één van de 23 ruime en energiezuinige woningen met tuin, waar je geen omkijken naar hebt.
Sociaal huren Vlaams Woningfonds.
Technische problemen sociale woning. Het Vlaams Woningfonds verhuurt sociale woningen die verspreid zijn over de stedelijke centra van het Vlaams Gewest. Met als doel de verkrotting te bestrijden, worden sterk verwaarloosde en langdurig leegstaande panden aangekocht en gerenoveerd of vervangen.
Sociale woningen Gemeente Koekelare.
Gemeente en Sociaal Huis. Je kunt je ook bij het Sociaal Huis kandidaat stellen om een sociale woning te huren. Gemeente en OCMW Koekelare beschikken over verschillende sociale woningen.: Bovekerkestraat 170: woning met 3 slaapkamers. De Wallaart 2: appartementen met 2 slaapkamers.
Gaan woningen nu goedkoper worden of net niet? 7 vragen en antwoorden over de dalende registratierechten VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. VRT NWS: nieuws.
Kunnen er ook gevolgen zijn voor de huurmarkt? Professor fiscaal recht Michel Maus VUB vreest zelfs dat de stijging van registratierechten voor tweede, derde, vierde, woningen een impact kan hebben op de huurprijzen. Wie" een opbrengsteigendom koopt om te verhuren gaat die kosten gewoon doorrekenen aan de huurder" zegt Maus. Zal iedereen nu wachten om zijn akte te verlijden tot in januari? Welk effect zal dit hebben? Vastgoedeconoom Geert Goeyvaerts gelooft inderdaad dat mensen die op het punt staan om een eerste woning te kopen, zullen wachten tot in januari om dit te doen. Dat effect is er in het verleden bij eerdere maatregelen ook al geweest.:
Moderne houtskeletbouw woningen - Skilpod.
Op basis van onderzoek, prototyping, en jaren ervaring uit onze gerealiseerde projecten, zijn we tot een aanbod van woningen gekomen dat de beste prijs-kwaliteit met modern design samenbrengt. Het grondplan ligt vast, de afwerking kies je zelf. Download onze brochure.
Onze woningen.
Bekijk op de kaart in welke gemeenten en in welke straten we momenteel woningen en appartementen verhuren. Een symbool geeft aan of het gaat om een woonst van Providentia of om een woonst die samen met Vlabinvest gerealiseerd werd. Woningen in opbouw.

Contacteer ons

oost
hout
eikenhout
richtprijs
woningen
eik
engie