Jouw betrouwbare makelaar in Rotterdam, voor een zorgeloze koop of verkoop!


Als je op zoek bent naar een makelaar in Rotterdam, dan ben je bij Van Kleef Makelaars aan het juiste adres. Ons team van ervaren en deskundige makelaars staat klaar om jou te helpen bij het kopen of verkopen van een woning in Rotterdam en omgeving.

Rotterdam is een bruisende stad met veel verschillende wijken en buurten. Of je nu op zoek bent naar een hippe loft in het centrum of juist naar een rustige eengezinswoning in een groene buitenwijk, onze makelaars kennen de stad als geen ander en helpen je graag bij het vinden van jouw droomhuis.

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het vinden van de perfecte woning. We begeleiden je ook tijdens het hele proces, van de bezichtigingen tot aan de notaris. We zorgen ervoor dat alles goed geregeld is en dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Ook als je jouw woning wilt verkopen, staan we voor je klaar. We zetten ons volledig in om jouw woning zo snel mogelijk en tegen de beste prijs te verkopen. Dit doen we onder andere door middel van professionele fotografie, uitgebreide marketing en persoonlijke begeleiding.

Bij Van Kleef Makelaars staat persoonlijke aandacht voorop. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en stemmen onze dienstverlening daarop af. Bovendien zijn we altijd bereikbaar voor vragen of advies.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij helpen je graag verder!

Ben jij op zoek naar een betrouwbare en deskundige makelaar in Rotterdam? Neem dan vandaag nog contact op met Van Kleef Makelaars! Ons team staat klaar om jou te helpen bij het vinden van jouw droomhuis of het verkopen van jouw woning. Wacht niet langer en neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.