Meer resultaten voor woning

 
woning
Multirisk Brand Woning Federale Verzekering.
Wij sturen je een slotenmaker. Wanneer jouw sleutels gestolen of verloren geraakt zijn, of je kan je huis niet meer binnen door een beschadigd slot, dan stuurt Federale Verzekering een slotenmaker en betalen wij de factuur, tot een bedrag van € 300. Bel naar het nummer 02 509 0800. Je vertrekt op vakantie? Het huis of appartement dat je tijdens jouw vakantie huurt wordt automatisch én gratis meeverzekerd, voor dezelfde waarborgen als jouw eigen woning.
Een sociale woning huren bij een sociale huisvestingsmaatschappij Stad Ieper.
Op de website van Wonen-Vlaanderen vindt u antwoorden op een aantal vragen over de invloed van de coronamaatregelen op de verhuring van sociale woningen in het Vlaamse Gewest. Een sociale woning huren bij een sociale huisvestingsmaatschappij. Een sociale woning huren bij een sociale huisvestingsmaatschappij.
Woning te koop.
Optima BVBA, Marktstraat 5 1745 Opwijk gebruiksvoorwaarden privacy beleid. Optima BVBA BE 0876.246.134 respecteert en is onderworpen aan de deontologische code van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars. BIV, Luxemburgstraat 16 b, 1000 Brussel. Erkend vastgoedmakelaar BIV in België met erkenningsnummer 503.848 Dimitri De Donder.
Huis woning - Wikipedia.
Traditionele houten woning in het dorp Kaborno, Polen. Een huis, woning of Vlaams woonst is een bouwwerk waarin mensen kunnen wonen. Hier gaat het om een deel van een gebouw dat muren rondom een binnenruimte heeft, evenals een dak. Een huis biedt bescherming tegen neerslag, wind, extreme temperaturen en tegen mogelijk binnendringende mensen of dieren. De binnenruimte in het huis is vaak verdeeld in verschillende kamers en een keuken. Veel huizen hebben ook een gang, een trap, een zolder of een kelder.
Evere Een sociale woning aanvragen.
Een sociale woning aanvragen. Om in aanmerking te komen voor een sociale woning, moet u aan een reeks criteria voldoen. Om uw dossier samen te stellen, kunt u de hulp inroepen van een maatschappelijk werker bij de sociale huisvestingsmaatschappij of de dienst Sociale actie.
Brusselse Woning.
HOE KAN IK EEN WONING AANVRAGEN? Hoe schrijf ik mij in voor een sociale woning? Om een sociale huurwoning te huren, moet u zich inschrijven en een inschrijvingsformulier aanvragen bij onze Dienst Kandidaten of bij de BGHM. Bekijk al onze projecten.
Sociale woningen Gemeente Aalter.
Een sociale woning is een woning waarvan de huurprijs onder andere afhankelijk is van het schattingsverslag van de woning en van het inkomen van de aanvrager. De aanvrager moet meerderjarig zijn om in aanmerking te komen voor een sociale woning.
Museum Dhondt-Dhaenens.
In 2017 werd de Woning Van Wassenhove definitief beschermd als monument. Woning Van Wassenhove is een samenwerkingsverband tussen Stichting Mevrouw Jules Dhondt-Dhaenens, die het huis beheert en het programma organiseert; Universiteit Gent, aan wie het huis werd nagelaten door Albert Van Wassenhove; en de Lampens Estate.
Explosieven gevonden in woning bij 'geradicaliseerde' man di. Binnenland - Het Nieuwsblad.
Hij is aangehouden op verdenking van deelname aan de activiteiten van een terroristische organisatie en een aantal inbreuken op de wapenwet, zegt parketwoordvoerster Wenke Roggen. Over welke explosieven er juist in de woning gevonden werden, wil het parket niet in detail treden.
Jouw woning in houtskeletbouw Livingwood houtskeletbouw.
Moderne open woning. Moderne open woning. Eigentijdse open woning. Moderne open woning. Moderne open woning. Klassieke open woning. Moderne open woning. Klassieke open woning. Bekijk tal van bouwplannen voor je woning of breng een bezoek aan één van onze kijkwoningen.
woning Nederlands woordenboek Woorden.org.
huis, appartement of etage waar je woont Hoe spel je woning? woning spel je W O N I N G Wat is een ander woord voor woning? Andere woorden voor woning zijn appartement, huis, residentie, thuis, verblijf, woonhuis, woonruimte en woonst.

Contacteer ons

woning
printer
eikenhouten
bouwen
bouwpakket
immo
renovatiewerken
vlaanderen