Resultaten voor airco

 
airco
Vaste airco Sax Sanitair.
Verwarmen met uw airco kan ook. Als u al luchtverwarming heeft, kan u hier eenvoudig een vaste airco aan toevoegen. Indien niet, kan u nog steeds verwarmen met uw airco. In vele aircos zit een warmtepomp waardoor het proces van verwarmen en koelen omgekeerd wordt.
Airco België. LEAN MEAN!
Soepele WITTE neopreen rubberkabel, H07RN-4x15, per meter WIT 242., AIRCO BELGIE heeft jarenlange ervaring in de koeltechniek en kan U hierdoor oplossingen aandragen voor iedere situatie. Wij adviseren, selecteren en installeren een installatie die aan uw specifieke eisen en wensen voldoet.
Airconditioning en klimaatbeheersing - Airline Limburg, Lommel.
zeker een aanrader voor airco. Professionele houding en goede uitvoering. Graag hadden we een bedanking willen overmaken aan 2 collegas van jullie bedrijf Airline. We hebben niet de gewoonte om bedankingen te verzenden, maar deze uitzondering maken we graag door de professionele houding en uitvoering die we gekregen hebben. Excuses dat we de namen niet meer weten, is een zwak punt van ons: één van de collegas was een F1-liefhebber. Werner en Sylvia. Proper, net en fijn afgewerkt. Als mensen iets af te keuren hebben, of kunnen reclameren, zijn ze er als de kippen bij Wel als 't' goed is dan moet dat ook worden gezegd Uw gasten hebben hier prima werk afgeleverd, proper, net en fijn afgewerkt Vakmensen, geef ze van ons een dikke pluim, want ze verdienen het. Zeer goede service na verkoop. Zijn snel ter plaatse bij panne en vriendelijk in de omgang. Luc Huygens Luchuy. Topservice met topmaterialen. Zeer vriendelijke verkoper en erg deskundige plaatsers. Wij zijn heel tevreden! Kwaliteitatief, Professioneel en stipt. Reeds meerdere malen beroep gedaan op Airline en telkens correct en stipt geholpen. Filip Van reeth. Bekijk alle referenties. Ervaren en gepassioneerde installateurs.
KLIMA - Airco is cool.
Airconditioning zorgt voor heerlijke verkoeling tijdens de snikhete zomermaanden en houdt u warm tijdens koudere dagen. Onze warmtepompen werken met verschillende energiebronnen en hybride combinaties, die tot vier keer efficiënter zijn dan traditionele verwarmingsoplossingen. Ontdek hoe ook u duurzaam kunt verwarmen.
Een airco kiezen. Alles wat je moet weten over airconditioners. Daikin.
Installatie en onderhoud van een airco-toestel. De prijs van een airco. Ik wil de producten zien in een showroom van Daikin. Hoe werkt een airco? Het werkingsprincipe vaneen airco is gebaseerd opde compressietechniek enkan je het best vergelijken metde werkingvan eenkoelkast of een diepvries.
Mobiele airco kopen Advies van je vakman Expert.
Dan zijn de toestellen de helft stiller of luider. Minder dan 50 dB: heel stil, ideaal voor in de slaapkamer. Tussen 50 en 60 dB: stil, komt overeen met achtergrondgeluid. Meer dan 61 dB: goed hoorbaar, zoals bv. een gesprek met iemand. Liever een airco zonder afvoerbuis? Elke monoblock airco heeft een afvoerbuis om de warme lucht naar buiten af te voeren. Wil je toch een airco zonder afvoerbuis? Dan is een aircooler een goeie oplossing voor jou. Deze toestellen lijken goed op mobiele aircos maar zijn het niet.
Mobiele airco's' - Huishouden Wonen Eldi.
Gratis 5 jaar garantie. De beste prijs/kwaliteit. Altijd een Eldi in de buurt! Winkels Folder Service. Koel - vriescombinaties. Fornuizen - Gas. Fornuizen - Elektrisch. Croque - monsieurs. Hak - vleesmolens raspen. Inmaakketels warme drankautomaten. Stoom Rijst Multicookers. Citrus - fruitpersen. Sweet en fun cooking. Insektendoders met UV lampen. Strijkplanken - accessoires. Blu - ray spelers. Draagbare DVD spelers. MP3 - spelers. Kabels en aansluitingen. Netwerk UTP kabels. Digitale televisies en decoders. Splitters en adapters. Gsm hoesjes covers. Walkie - Talkies. Tassen en hoesjes. Fotoprinters en scanners. Toebehoren airco verwarming ventilatie.
Bulex Vivair airco Easykit.
Lig niet langer wakker door de warmte en plaats zelf je eigen airco. Bulex Vivair airco. Airco zonder buiten unit. Comfort het hele jaar door, dankzij een uitgebreid gamma. Met de Bulex VivAir kan je kiezen tussen verschillende monotoepassingen monosplit en multicombinaties multisplit.
Mobiele airco kopen? Airconditioning met verschillende functie's!
Ben je op zoek naar een mobiele airco aanbieding, een goedkope airco? Dan kun je het beste kijken naar een Eurom airco. De mobiele airco van Eurom kan zowel zorgen voor een aangename verkoeling in de ruimte, als de lucht bevochtigen en reinigen.
Mobiele airco kopen? Beste mobiele airco test 2021.
Dit verbetert de werking van de Domo mobiele airco goed. Dus zeker een aanrader. Met de thermostaat stel je zelf een temperatuur in tussen de 17 en 30 graden. Hierdoor kun je lekker zelf bepalen hoe warm het thuis wordt. Wel zo handig! De INVENTUM AC902B mobiele airco is beschikbaar in 2 verschillende koelvermogens. Ook kun je 'm' kopen in twee kleuren: wit en zwart. Deze AC902B heeft 9000 BTU. De INVENTUM AC125W heeft 12000 BTU. Die is goed voor een kamer tot 105 m3. De INVENTUM AC902B is goed voor een kamer tot 80 m3 of 31 m2. Deze verrijdbare airco heeft een ontvochtigingsfunctie en koelfunctie. Ook kun je 'm' gebruiken op de ventilatiestand. Met een snoerlengte van 1,8, meter is dit een van de beste mobiele aircos uit de test met een lang snoer.
ᐅ Airco-servicestations voor auto- en buswerkplaatsen WAECO.
Eisen aan aircoservicestations.: Het station moet in staat zijn 95 van het koudemiddel dat zich in een voertuigairco bevindtbinnen 30 minuten terug te winnen, bijomgevingstemperaturen van 20 - 24 C. Met andere woorden, er mag niet meerdan 5 van het koudemiddel achterblijven in de airco.

Contacteer ons

verbouwen
verwarming
verbouwing
nieuwbouw
losstaande pergola
cv-ketel
aftrekbaar
airco
carport
beton
tuinaanleg