Zoeken naar houtskeletbouw

 
houtskeletbouw
Reportage houtskeletbouw in GVA Nouvelles Livingwood l'ossature' bois.
12 mai 2014. Livingwood Bouwbedrijven is thuis in energiebewust en trendy bouwen. De stijlvolle kasteelhoeve in houtskeletbouw die ze in Lille creëerde, illustreert waartoe de firma technisch in staat is. Die woning is dankzij moderne technieken het huis van de toekomst geworden, zeggen zaakvoerders Johan Cleynen en Jef Vervoort. Houtskeletbouw zit als bouwprocedé nog altijd in de lift, merkt Johan Cleynen. Iedereen spreekt over een crisis, maar toch wordt het aandeel nog steeds groter. De mensen beginnen stilaan een duidelijk zicht te krijgen op de enorme voordelen van dit bouwconcept. Dat bepaalt het blijvende en groeiende succes van houtskeletbouw. Livingwood staat bekend om zn energiezuinige aanpak. Het bedrijf garandeert sterke E-waarden en een voordelig K-peil. We halen makkelijk de door de overheid opgelegde waarden omdat wij veel aandacht spenderen aan isolatie en ventilatie. Ook de akoestische isolatie is bij ons een prioriteit. Achter de gipsplaten zit nog een extra beplating die een akoestiek waarborgt en tegelijk een bijkomende stevigheid biedt. Verder wordt de klassieke chape tussen de etages uitgebreid met 6cm isola waardoor je op een perfect geluidsdichte constructie loopt. Er wordt ook gewerkt met een dubbele isolatie naar buiten toe, wat resulteert in een lager energieverbruik.
Houtbouw 3bouw houtskeletbouw.
De overkoepelende naam voor houtskeletbouw. Bij houtbouw zijn alle dragende elementen van een bouwconstructie in hout. Twee technieken hebben daarbij de bovenhand: houtskeletbouw en houtmassiefbouw. Wij bij 3bouw bouwen in houtskeletbouw, Dit biedt tal van voordelen en mogelijkheden. Hieronder de voordelen van een 3bouw-woning.:
Houtskeletbouw Isolteam.
geschikte isolatie voor houtskeletbouw. geschikte isolatie voor houtskeletbouw. Verschillende bouwtechnieken vragen om verschillende aanpakken en soorten afwerking. Ook bij houtskeletbouw is dat het geval. Wij doen hier uit de doeken hoe je de binnenisolatie van een huis in houtskeletbouw best aanpakt. Meer info
houtskeletbouw
Projecten Houtskeletbouw.
BV Niels Dessein architect Grembergen Dendermonde. NPA Architecten bv Bierbeek. Lucas Freire Architecture BV Brussel. 2PK architecten cvba Gentbrugge. Wim Vyncke DE HAAN. HAMBLOK-PISSENS Architecten bv LEBBEKE. Cammers Delaere Architecten GENT. STAUT architecten bv Boechout. Architect Geert De Neuter LEUVEN. Meer lezen
gevelrenovatie antwerpen
duurzaam bouwen in stijl Dubois.
Voor nieuwbouwprojecten, renovaties of uitbreidingen werken wij nauw samen met architecten en architectenbureaus. Wij hebben een jarenlange ervaring in en grondige kennis van Houtskeletbouw en Totaalaanneming. Coördinatie en Communicatie zijn voor ons sleutelwoorden voor elk project. T 32 0 9 374 45 80.
houtskeletbouw
Houtskeletbouw Cras.
Vind je Cras shop. Houtskeletbouw of HSB is een ecologische bouwmethode waarbij de dragende elementen bestaan uit stijlen en balken waartegen aan beide zijden platen worden bevestigd. De holtes worden dan opgevuld met isolatiemateriaal om aan de normen te voldoen.
schatter woning
Houtskeletbouw BJ concept building group bvba.
Het bouwen van een nieuwe houtskeletbouw" woning is een belangrijke investering en vraagt daarom een zorgvuldige organisatie. BJ concept building group is uw aannemer indien u kiest voor kwalitatieve houtskeletbouw. Door onze jarenlange ervaring zijn we er ons van bewust dat enkel topkwaliteit de beste zekerheid geeft, zeker op lange termijn. Superieure kwaliteit zowel structuur als afwerking. Ervaring in de meest complexe constructies. Stabiliteitsstudie Eurocode 5 steeds inbegrepen. Uiterst snelle bouwtijd. Van BEN woning tot Passief woning. Nieuwbouw maar ook aanbouw of optopping.
houtskeletbouw
Houtskeletbouw als duurzame en ecologisch verantwoorde bouwmethode.
Naast hetmilieuvriendelijk karakter van dit materiaal wordt ook steeds een hoge kwaliteit verkregen op vlak van energieprestaties, stevigheid en luchtdichtheid.Heb je interesse in het gebruik van houten structuren voor uw nieuwbouw of verbouwing? Lees dan verder in dit artikel. Hoe wordt een houtskelet opgebouwd en wat zijn de voordelen hiervan? Bij houtskeletbouw wordt de volledige draagstructuur uit houten stijlen en balken vervaardigd waarbij meestal het hout van dennenbomen wordt gebruikt omwille van de stevigheid. Het grote voordeel van deze methode is dat de constructie zeer snel gaat en praktisch alle constructies mogelijk zijn. De wind -en waterdichte structuur kan in slechts enkele dagen gerealiseerd worden! Hierdoor kan snel naar de afwerking overgegaan worden en kan de bouw binnen het half jaar afgerond worden.
houtskeletbouw
Houtskeletbouw - Jamabo.
Door het beperkte gewicht van hout is hetideaal om woningen uit te breiden zelfs bij een weinig draagkrachtige ondergrond.Houtskeletbouw leent zich bovendien uitstekend om doorgedreven te isolerenzonder woonruimte te verliezen. Jamabo biedt u een volledig winddichte endamp-open houtskeletbouw met gecertificeerde systemen.
houtskeletbouw
Bouwonderneming Marc Ceelen - Houtskeletbouw.
Wij monteren met veel precisie en vakmanschap uw constructie. Nadien wordt door ons de houtskeletbouw extra geïsoleerd en volledig afgewerkt naar uw wensen. omdat wij voor kwalitieit staan, maken we steeds gebruik van het kwalitatief massief constructiehout KVH met een sterkteklasse van minstens C24.
houtskeletbouw
Houtskeletbouw op maat Carpentier Hardwood Solutions.
Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een werfbezoek aan! Waarom duurzaam bouwen? Wie begaan is met het milieu en zijn ecologische voetafdruk wil verkleinen, kiest resoluut voor houtskeletbouw. Deze duurzame bouwmethode levert een energiezuinige woning op waarin het comfortabel leven is. Een houtskeletwoning biedt naast een uitstekende warmte-isolatie ook een zeer goede geluidsisolatie. Bovendien zijn er bij houtskeletbouw geen koudebruggen, wat het E-peil en S-peil positief beïnvloedt en dus ook de waarde van de houten woning doet stijgen.
huis verkopen
Houtskeletbouw renovatie? Je kan er alle kanten mee uit InHout.
Heb je er al eens over nagedacht je woning te renoveren met een houtskeletbouw? Geen bakstenen meer, wel hout, toepasbaar voor zowel gedeeltelijke als totaalrenovatie. Met houtskeletbouw renovatie zijn de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt, zeker in vergelijking met andere traditionele bouwmethoden.
houtskeletbouw
Houtskeletbouw is een snelle, betaalbare en betrouwbare bouwmethode.
Houtskeletbouw zit duidelijk in de lift. Meer en meer bouwheren, architecten en aannemers zien er de voordelen van in. Maar wat is houtskeletbouw nu juist? Bij houtskeletbouw wordt het 'skelet, het geraamte van de woning, opgetrokken in hout. Het is deze houten constructie die het hele gebouw draagt.

Contacteer ons

appartementen
bungalow
casco
dakhout
elektricien
ketel
koop
lening
noord
noord-brabant
tuin